Όροι Χρήσης και Εγγύηση Προϊόντων

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε το online κατάστημα All-time.gr. Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις συνιστούν μια  συμφωνία ανάμεσα στο χρήστη και το κατάστημά μας και αν χρησιμοποιείτε το site (οι σελίδες) θεωρείται ότι συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 1. Όνομα και διεύθυνσή μας: «All-time gr» Ltd, Βάρνα General Parensov 8
 2. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων εμφανίζεται στην ιστοσελίδα για κάθε προϊόν.
 3. Η τιμή των προϊόντων περιλαμβάνει ΦΠΑ στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου προϊόν.
 4. Τα έξοδα αποστολής για την παράδοση, που δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των εμπορευμάτων, μπορείτε να ελέγξετε κάτω από τις κατάλληλες επικεφαλίδες.
 5. Η ομάδα της Alltime προσπαθεί να ενημερώνει καθημερινά τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά λόγω της μεγάλης διαθεσιμότητάς της χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Είναι πιθανό ότι το στοιχείο που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο και για το οποίο ζητούμε συγγνώμη. στα φυσικά μας αντικείμενα.
 6. Οι όροι και οι προϋποθέσεις που ισχύουν ισχύουν μόνο για πωλήσεις μέσω διαδικτύου και ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους που ισχύουν για τους φυσικούς ιστότοπούς μας.
 7. Από μόνη της, τα cookies δεν απαιτούν τη χρήση προσωπικών πληροφοριών και, συχνά, δεν προσδιορίζουν την προσωπικότητα των χρηστών του Διαδικτύου. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά τη χρήση των cookies μπορούν να συλλεχθούν μόνο για να διευκολύνουν τη χρήση των χρηστών. Αυτά τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα κατά τρόπο που εμποδίζει την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων προσώπων.
 8. Το Alltime.com διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις διευθύνσεις IP και άλλα δεδομένα του χρήστη για να αποκαλύψει την ταυτότητά του σε περιπτώσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο για νομικούς σκοπούς.
 9. * Όλα τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται οικειοθελώς από τον χρήστη αποθηκεύονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς συντήρησης των παρεχόμενων υπηρεσιών και για τη διαφήμιση αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρονται από το alltime.gr. Τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα ΔΕΝ μεταβιβάζονται σε τρίτους για διαφήμιση ή για άλλους σκοπούς
 10. Τα δεδομένα που παρέχονται για την παραγγελία ενός προϊόντος είναι: τρία ονόματα, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση παράδοσης.
 11. Σύμφωνα με τον Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων, ο χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που έχει παράσχει στο alltime.gr κατά τη χρήση του ιστότοπου. Ο χρήστης δικαιούται επίσης να επιδιορθώσει αυτά τα δεδομένα.
 12. Ελλείψει διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων αγαθών, εντός 24 ωρών, ο χειριστής του ιστότοπου ενημερώνει τον πελάτη για την εξάντληση του, στέλνοντας ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πελάτη ή στον αριθμό τηλεφώνου του.
 13. Όλα τα ρολόγια που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Alltime.gr είναι νέα, από επίσημους εισαγωγείς, 100% πρωτότυπη και εγγυημένη προέλευση.

Η σύμβαση πώλησης που συνάπτεται μέσω Διαδικτύου είναι μια σύμβαση εξ αποστάσεως. Η συμφωνία πώλησης εξ αποστάσεως συνάπτεται με βάση πρόταση του ηλεκτρονικού καταστήματος Alltime.gr (ο πάροχος) σε κάθε χρήστη ηλεκτρονικού καταστήματος (πελάτη). Η σύμβαση πώλησης εξ αποστάσεως θεωρείται ότι συνάπτεται από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της συγκεκριμένης παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα All time.gr και τον πελάτη.